تبلیغات
گروه شیمی منطقه ۱ تهران - مطالب بهمن 1397

گروه شیمی منطقه ۱ تهران

اخبار و اطلاعات و تاز ه هااز گروه شیمی منطقه ۱ تهران

فیلمهای مربوط به فصل اول


فیلمهای مربوط به فصل دوم
 تفاوت دما و گرما
• معرفی سازمان جهانی غذا و كشاورزی(فائو)
• مواد غذایی دارای انرژی هستند
• اندازه گیری انرژی بادام زمینی، بیسكوییت، ماكارونی و ...
• آیا می توان با بادكنك آب را بجوش آورد؟
• آزمایش شعله و مدت زمان سوختن روغن، چربی و مواد نفتی
• آنتالپی و واكنش های شیمیایی
• مفهوم انرژی گرمایی
• گرمای واكنش در فشار ثابت (آنتالپی واكنش)
• نحوه كار گرماسنج بمبی
• تغییر دمای آب و خاك در اثر دریافت انرژی خورشید
• قانون هس
• سرعت واكنش
• نمودار غلظت-زمان 
• اثر یون آهن (III) بر هیدروژن پراكسید 
• ذرات ریزتر سرعت واكنش بیشتری دارند . چرا؟ 
• ردپای ضایعات غذایی 
• كالری ها 
• كالری مواد غذایی چقدر است؟ 
• كالری 
• چربی خوب چربی بد 
• شناسایی چربی ها و روغن های سیر شده و سیر نشده 
• غذاهای ارگانیك 
• قهوه ای شدن مواد غذایی واكنش های آنزیمی و غیرآنزیمی 
• باربیكیو 


ادامه مطلب

برای دریافت شیوه نامه جشنواره الگوهای برتر تدریس اینجا را کلیک کنید.


برای دریافت اصلاحات کتاب شیمی دوازدهم  کلیک کنید.


برای مشاهده مقاله علمی مربوط به نقشه پتانسیل الکترواستاتیکی، اینجا را کلیک کنید.

منبع: مجله رشد